Hadiah Dari Bandung

2:05 PM
Hadiah Dari Bandung | Rezeki ayam nampak di Kaki Rezeki manusia tiada siapa yang tahu.  Tapi sebenarnya rezeki kita semua ne dari Allah s.w.t

Hadiah Dari Bandung

Sempena cuti Keputraan Sultan Selangor yang lalu miza dah sekeluarga pergi mandi manda di Port Dickson, Jadinya bila dah mandi manda sure lah henpon tak layan. Kang masuk laut langsung menagis tak berlagu.

Tapi hari yang sama kakak Ipar miza yang berada di Bandung open tender dalam group WhatApp siapa nak kirim kain lace yang harga super murah berbanding di Malaysia. 

 5 Bahasa Kasih Sayang
Hadiah Dari Bandung
Sliper comei yang jadi rebutan antara afiq dan cik qilah
Dah settle mandi manda baru lah gedik nak tengok henpon sekali baca WhatApp kakak Ipar cakap kouta dah penuh no kirim kirim. Korang boleh bayang kot camne perasaan miza masa tu huhu

Ai is redha cakap dengan EE tak sempat nak booking lah kak Eila dah pergi tempat lain. Kecewa kot sebab harga kain kat sana berganda murah banding sini. Tak de lah nak melaram raya nanti. 

Hadiah Dari Bandung
Layan cik qilah OOTD dengan sliper comei tu.
Malas nak layan kekecewaan tu miza pun buat endah tak endah bila kakak ipar nak balik malaysia. Biar lah kat dia

 Hadiah Dari Bandung 

Elok jew semalam petang miza balik rumah MIL  bagi sepasang kain lace dan Sliper comei ne.

Alhamdulillah, Terima Kasih Ya Allah bukan miza sorang jew dapat cik qilah pun ada bahagian dia. Dapat juga miza kain yang di idamkan walaupun tak dapat pilih warna apa yang berkenan dah orang bagi terima jew lah .

Tapi bila Afiq Furqan pun minta sliper comei tu adoi mana nak cari sliper camtu kat sini kalau korang tau kat mana ada jual Sliper comei camtu roger miza ye. Kesian pulak kat anak bujang sorang ne
Hadiah Dari Bandung
Dapat jugak kain lace dari Bandung. Merah mak ngah

 Baca Juga : Bila Mommy Blogger Berdansa
                    Tips Kesihatan Keluarga

3 comments:

  1. Wah cantiknya kain lace tu. Alhamdulillah ada rezeki miza rupanya.

    ReplyDelete
  2. Cantiknya.. Alhamdulillah.Rezeki..Boleh la pakai raya.

    ReplyDelete
  3. Ha'ah kain lace kat sana murah2..lawa2 pulak tu...rezeki tul miza..tak pe la tak dpt warna idaman..org dh bgi pun dh syukur..hehe

    ReplyDelete

Powered by Blogger.