Henna Tangan Simple

Henna Tangan Simple 


Dah masuk hujung tahun ne banyaklah jemputan yang perlu di penuhi. Alhamdulillah makin ramai yang mahu mendirikan masjid maka bertambahlah umat Nabi Muhammad S.A.W Henna Tangan Simple 

Henna a.k.a inai, pewarna , pencelup.

Kalau dulu  Yang berinai mestila pengantin sahaja maklumlah  Raja Sehari orang cakap.
tapi sekarang pergi jew mana-mana kat shopping complex pun ada booth inai @ Henna duduk dan pilih nak corak mana. Bayar RM 5 Hulur tangan siap kan..kan

Jom layan tangan-tangan yang berhenna ne.

Kot ada yang pening nak cari design sempena hari bahagia nanti boleh cari sumber dari hambar di bawah 



Henna Tangan Simple   corak inai ringkas lukisan inai simple dan cantik contoh henna tangan simple corak inai 2017 gambar inai simple inai simple tapi cantik corak inai simple tapi cantik corak inai simple dan cantik
Tangan Ibu dan Anak surelah miza dan Cik Qilah  | Henna Tangan Simple 




Henna Tangan Simple   corak inai ringkas lukisan inai simple dan cantik contoh henna tangan simple corak inai 2017 gambar inai simple inai simple tapi cantik corak inai simple tapi cantik corak inai simple dan cantik
Henna Tangan Simple 

Henna Tangan Simple   corak inai ringkas lukisan inai simple dan cantik contoh henna tangan simple corak inai 2017 gambar inai simple inai simple tapi cantik corak inai simple tapi cantik corak inai simple dan cantik
Henna Tangan Simple 
Terpulang kepada kepercayaan masing-masing. Ada jugak yang tak gemar Henna @ berinani ne.

 Bagi miza ini sebagai perhiasan sementara dan tiada niat mahu meniru mana-mana agama, Selagi corak henna ini tak melampau ok lah 

Jangan lah korang buat corak pelik-pelik pulak  
Henna Tangan Simple   corak inai ringkas lukisan inai simple dan cantik contoh henna tangan simple corak inai 2017 gambar inai simple inai simple tapi cantik corak inai simple tapi cantik corak inai simple dan cantik
Henna Tangan Simple 
Pengantin sekarang lagi advance inai warna putih. Tapi yang tak best Inai putih ne cepat tanggal. Jadi nak kekal lama sikit kita layan inai merah jew lah 

orang dolu dolu kan apgrade sikit jew buh corak-corak .
Henna Tangan Simple   corak inai ringkas lukisan inai simple dan cantik contoh henna tangan simple corak inai 2017 gambar inai simple inai simple tapi cantik corak inai simple tapi cantik corak inai simple dan cantik
Henna Tangan Simple 



Previous
Next Post »

7 comments

Click here for comments
kak gojes
admin
November 20, 2017 at 3:34 PM ×

alamak..tengok design..mana ada simple tu miza. tapi cantik dan sukar bagi orang macam KG yg tidak mahir ukirr henna

Reply
avatar
aRzMoHa
admin
November 20, 2017 at 4:09 PM ×

menarik...tapi hati-hati juga ada yang guna henna palsu yang boleh merbahayakan tangan

Reply
avatar
Kak Sue
admin
November 22, 2017 at 2:35 PM ×

Wah cantik juga nie, anak dara Kak Sue minat juga henna nie..

Reply
avatar
Mieza S
admin
November 23, 2017 at 9:12 AM ×

jari x mcm org. jadi tak boleh buat henna. mampu tgok je. hehee

Reply
avatar
November 24, 2017 at 9:51 AM ×

Cantik la design henna ni

Reply
avatar