Dapatkan Cashback melalui Shopback

Dapatkan Cashback melalui Shopback

Rata-rata hari ini ramai yang lebih gemar Shopping dan booking secara online. Maklumlah sekarang zaman IT nak apa semua boleh klik.. klik di hujung jari jew. Seronokkan bila dah tak perlu bersusah payah menempuh kesesakan lalu lintas, cuaca yang tak menentu  serta pening nak cari parking. Tetapi ada lagi yang paling seronok bila kita bershopping dan dapat cashback semua nya hanya di Shopback Malaysia.


Dapatkan Cashback melalui Shopback



ShopBack adalah laman web yang menawarkan cashback bila anda berbelanja di lebih 500 website yang berdaftar di ShopBack. Contohnya jika anda mahu shopping di Lazada, PhotoBook  Cotton On

Sebagai pengguna yang bijak apa kata anda  ke Laman Web ShopBack terlebih dahulu untuk melihat tawaran menarik yang disediakan di ShopBack. Bukan itu sahaja anda juga akan mendapat pulangan wang tunai serta diskaun yang banyak hanya di ShopBack.

Siapa kata Shopping jew dapat CashBack Jika anda membuat Booking tiket penerbangan dan penginapan juga turut mendapat Cashback serta Diskaun hanya di ShopBack

Tak percaya boleh dapat cashback dan diskaun tengok ne


Anda boleh dapat diskaun sehingga 6% melalui Booking.com by ShopBack

Fave

Bukan itu sahaja Banyak lagi tawaran menarik di Fave by ShopBack 

Selain dari beli barang di ShopBack anda juga boleh dapatkan pelbagai perkhidmatan Spa, Tempahan Tempat Makan dengan Diskaun sehingga 6%. Jangan sampai menyesal bila berat anda bertambah gara-gara tershopping di ShopBack. hehe. Tak pe nanti dapat balik cashback boleh beli kasut jogging pulak.



ShopBack juga turut menyedikan tempahan jika anda berada di luar kawasan dan perlu menginap di mana-mana tempat. Tidak perlu risau segalanya ada HomeAway

Jika anda masih keliru miza ada sediakan video ini untuk memudahkan anda faham konsep Shopback, Jom sama-sama kita tonton







Sempat lagi  untuk anda mendapat reward daripada Referral Earning untuk setiap rakan-rakan yang berjaya sign up Shopback. Seronokkan bila dapat banyak reward macam ne
Menarik kan?




Jom jadi pengguna yang bijak dengan berbelanja dan dapatkan cashback di ShopBack. ;)
Previous
Next Post »

3 comments

Click here for comments
mamapp
admin
July 26, 2017 at 9:49 PM ×

Mama dh register shopback tp sampai skrg x penah pakai hihi

Reply
avatar
cik EPAL
admin
July 27, 2017 at 4:14 PM ×

Best jugak shopback ni. Baru tahu 😄

Reply
avatar