TIPS KEMBALI KURUS SELEPAS RAYA

TIPS KEMBALI KURUS SELEPAS RAYA


Pastinya selepas berhari raya akan timbul 'sesuatu' baru di bahagian perut teruatamanya selepas melantak pelbagai hidangan raya yang menyelerakan. Sebagai wanita, spare part di bahagian perut, lengan dan peha amat membimbangkan jiwa dan raga. Meh sini miza nak share cara mudah kembali kurus selepas raya. Bila disebut cara mudah kembali kurus, memang amatlah mudah. Jadi teruskan pembacaan anda ye. 


3 Cara untuk Kembali Kurus


1. Elakkan makanan berlemak dan berminyak

: Cara ini susah untuk diamalkan kerana hidangan raya adalah penuh dengan lemak-lemak dan berminyak. Betul tak?

2. Mengambil makanan mengikut keperluan badan

: Dah nama pun hari raya, rugilah kalau tak 'merasa' semua hidangan yang lazat-lazat di atas meja kan?

3. Set Kurus Terbaik Shaklee

: Dengan Set Kurus Terbaik ini, anda bukan sahaja boleh selim melim di hari raya, malah bertenaga sepanjang berpuasa 6 nanti. Bonus untuk ibu menyusu, bukan sahaja dapat kurus, malah susu badan bertambah-tambah dan pekat ! 




TIPS KEMBALI KURUS SELEPAS RAYA
TIPS KEMBALI KURUS SELEPAS RAYA




Cuma perlu diingatkan, jika anda mengambil Set Kurus Terbaik ini, pastikan anda minum air sekurang-kurangnya lebih 2 liter sehari untuk memudahkan suplemen tersebut menjalankan tugasnya dengan mudah dan lancar. Tanpa air, bagaimana suplemen yang berderet-deret ini nak buat keje

Keberkesanan sesuatu suplemen juga bergantung kepada tahap kekonsistenan pengambilan suplemen tersebut. Jika anda skip pengambilan suplemen dan makan ikut suka hati, jangan mimpilah nak dapat badan selim melim macam Nelofa tu ! Semua itu perlu usaha dan kekonsistenan ye


Berminat untuk mendapatkan set kurus ini boleh hubungi miza: 017 3687028



Previous
Next Post »